Info

USB-C of USBC is de nieuwe standaard aansluiting voor de meeste devices. Denk hierbij aan MAC's, Laptops, PC's, smartphones en tablets van alle merken zoals Samsung, HTC, Apple, enz. Eindelijk is er voor al deze apparaten één standaard kabel.


SNELHEID
Connectie en communicatie tussen apparaten die met USB-C kabels verbonden zijn, gaat nu veel sneller. De nieuwe usb 3.1-standaard kan een dataoverdrachtssnelheid van 8 Gbps (1,25 gigabyte per seconde) halen. Daarbij kunnen usbc kabels maar liefst 100 Watt bij 20 Volt aan. Hierdoor kun je veel sneller je laptop of telefoon laden.

MULTIFUNCTIONEEL
Omdat USB-C kabels geen boven- of onderkant hebben, zijn ze veel makkelijker in gebruik. Het maakt niet meer uit hoe je de stekker in je device stopt. Tevens kun je nu met je laptop heel eenvoudig je smartphone laden en aansluiten op andere apparaten.

USB-C-WORLD.NL
Wij hebben verschillende kabels op de markt gebracht waar ook oudere modellen USB op aangesloten kunnen worden. Denk aan USB 2.0 en USB 3.0. Dit is natuurlijk handig omdat er nog lang devices zullen zijn die geen USB 3.1 aansluiting hebben.

Zo hebben we:
- USB-C datakabel 3.1 type male naar male
- USB 3.1 Type C Male naar Type USB-A Male kabel
- SB 3.1 Type C Male naar Type USB-A Female kabel (20 cm & 120 cm)


Devices met USB-C 3.1 aansluiting
- Nokia N1 Tablet
- Chromebook Pixel 2015
- MSI gaming notebooks 2015
- 12" Macbook Retina

HD VIDEO
USB-C is ook geschikt voor het overbrengen van high definiton video en audio op een TV of monitor, het bieden van ondersteuning voor HDMI, VGA en de Mini DisplayPort-audio-visuele signalen (daarvoor is wel een aparte adapter nodig).

Nog even het verschil tussen USB Type C en USB Type A :

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren